MYRTHE DE BEUKELAAR

PERFORMER / PR

Myrthe (1993)  kreeg haar ballettraining bij het Centre Culturel Edmond Rostand. Klassiek ballet en spitzen van Karine Chatellier-Ferniot. Zij werkte mee aan balletwedstrijden o.a. bij La Scène Française en het CND: Confédération Nationale de Danse.

Vanaf 2011 kreeg zij balletlessen bij Bransz te Wageningen: klassiek ballet en spitzen van: Monique Cambon, Jasmijn Grooten, Sophia Herzog, Britt de Vries, Charlotte De Clercq en Laurien Draaijer. Performance group van: Jasmijn Grooten, Julia Heider, Ymke Fros, Charlotte De Clercq, Henriëtte Robert en Nikki Rasing. Zij speelde in "STOM" , danste in "Swan Lake" van het Royal Moscow Ballet en in het voorprogramma "NachtHexen II, La Parisienne.

Bij Musicaltheater Roekeloos was zij te zien in:
Echo, A Touch of Glamour , De Repetitie, Fight or Flight, The Mystery of Edwin Drood en Conclusions.

Myrthe deed na haar opleiding aan het Lycée International in St-Germain-en-Laye, haar Bachelor en Master diploma's in Nutrition & Health aan de Wageningen Universiteit. Myrthe werkt momenteel als Food & Beverage Market Analyst bij Innova Market Insights te Arnhem.

Meer over Myrthe...

ESMÉ BOSCH

PERFORMER

Esmé Bosch (1996) heeft ervaring met musicals maar vooral met het zingen in koren. Haar hele middelbare school tijd heeft ze in een jeugdkoor in Leiden gezongen waarbij ze op uitwisseling is geweest met jeugdkoren uit Wenen en Toruń. Ook speelde ze elk jaar mee in de musicalproducties van haar school, in zowel het koor als eenmalig binnen de toneelgroep. Ze heeft hierbij meegespeeld in de musicals: Hair, Moulin Rouge, Zeven Dagen Zoet, Bon Giovanni, West Side Story en The Wizard of Oz. Voor de musical ‘Zeven Dagen Zoet’ heeft ze een jaar in het productieteam als productielid koor meegeholpen.

Helaas, toen ze vertrok uit Leiden om te studeren vond ze geen andere passende plek waar ze haar passie kon voortzetten, totdat ze bij de Queens terecht kwam. Ze heeft dus ook veel zin om aan dit nieuwe avontuur te beginnen. Esmé heeft haar Bachelor Milieuwetenschappen aan Wageningen Universiteit afgerond en is nu bezig met het afronden van haar master Environment and Society aan de Radboud Universiteit.

anne cleij

PERFORMER / ORGANISATIE & PRODUCTIE

Anne Cleij (1993) deed al haar theaterervaring op bij Musicaltheater Roekeloos van 2002 tot het laatste productiejaar van de groep in 2018. Zij speelde een groot aantal rollen in zowel Broadway musicals als zelf gecreëerde producties waaronder: Nine, Fiddler on the Rood (Bielke), Martin Guerre, Rags (Hershel Cohen), Living (Lynn), Van Mei tot Mij (Elsje Hoofdman), Masquerade Unveiled, Echo (opnieuw Elsje Hoofdman), Marie Antoinette, Koningin van Frankrijk (titelrol), De Repetitie (Lizette), Conclusions, Fight or Flight en The Mystery of Edwin Drood (Helena Landless). Anne zong solopartijen uit o.a. de musicals Follies, Nine, Heerlijk duurt het langst, Oliver! en The Witches of Eastwick.

Ze werkte mee aan een diverse musicalconcerten, musicalcompilatievoorstellingen en theater op maat (o.a. tweemaal op het 5 Mei Plein in Wageningen tijdens de 4 Mei herdenking) tussen 2007 en 2018.

Anne studeerde na de HAVO Sociaal Pedagogische Hulpverlening en deed een post-HBO studie Intensieve Ambulante Gezinsbegeleiding. In dit veld is zij ook werkzaam. Bij de Queens ondersteunt Anne bij de productie en organisatie.

Meer over Anne...

JOYCE VAN GILS

PERFOMER

Joyce van Gils is een leuke spontane zangeres met een warme stem. Ze zingt graag nummers van Claudia de Breij, Trijntje Oosterhuis en Karin Bloemen. Daarnaast zingt ze met haar eigen vocal-groep Kwartet! Close Harmony nummers.

In 2011 is Joyce afgestudeerd aan het ArtEZ-Conservatorium te Zwolle, afdeling Jazz & Pop. Zij studeerde af met als hoofdvak zang. In 2013 heeft zij ook de opleiding Docent Muziek aan het ArtEZ conservatorium met succes afgerond.

Naast haar optredens werkt Joyce in de kinderopvang als pedagogisch medewerker, hier doet ze veel muzikale activiteiten met de kinderen. Dit doet zij met veel passie en plezier, maar het allergrootste plezier beleeft ze aan zelf op de bühne staan.

jasmijn grooten

PERFORMER / CHOREOGRAFIE

Jasmijn (1990) heeft na het VWO in 2012 haar diploma behaald aan de Dansacademie van ArtEZ in Arnhem, waar zij is afgestudeerd in de richting Docent Dans. Tijdens haar opleiding heeft zij les gehad in de stijlen Modern/Contemporary, klassiek ballet, jazz, streetdance/hiphop en improvistatie/compositie. Zowel binnen als buiten haar opleiding heeft zij veel podiumervaring opgedaan bij o.a. 7PK en Co, Eyewash Productions, Caurena Bernabela, Sanne van der Put, Libertad Pozo, Julia Heider, Jonne Covers en Studio Bransz (Wageningen). Zij geeft les aan verschillende leeftijdsgroepen bij oa. Balletstudio Valentijn (Eindhoven) Studio DANA (Deurne), TOP Veldhoven (Veldhoven) en Pitboel Art School (Sittard). Daarnaast geeft zij dans- en expressieworkshops en maakt zij choreografieën door het hele land. Met haar eigen danstheater gezelschap New Dance Company te Eindhoven (samenwerking met Carline Slaats) maakte zij twee voorstellingen: 11 Watt en Bellarck.

Bij Musicaltheater Roekeloos verzorgde zij de choreografie van 2011 tm de laatste voorstelling van de groep in 2018. Hier speelde zij zelf een aantal hoofdrollen: Masquerde Unveiled? (Spitzendanser), Marie Antoinette, Koningin van Frankrijk (De Dood en Hertogin de Polignac), Echo (Psychiater), A Touch of Glamour, De Repetitie (Kim), The Mystery of Edwin Drood (Puffer), Fight or Flight (Danser) en Conclusions (Solist/1e danser). Bij de Queens verzorgt Jasmijn de choreografie en staging.

Meer over Jasmijn...

DIANE GULIKERS

PERFORMER

Diane (1988) studeerde Toerisme, als laatste aan de NHTV Internationale Hogeschool te Breda. Van 2003 tm 2019 was zij verbonden aan Musicaltheater Roekeloos te Wageningen waar zij gedurende 16 jaar haar theateropleiding kreeg. Zij speelde hier in : Nine (Maria) , Just Another Dream (dance captain), Anatevka (Rifkah), Working (dance captain), Rags (dance captain), Jim (Debbie/Markiezin Ansaldi),  Marie Antoinette (Gravin Du Barry), Living (Mevr. Costello), Van Mei tot Mij... (Mevr. Elferink / Joodse moeder), Masquerade Unveiled?, Marie Antoinette (Madame de Noailles / Prinses de Lamballe), Echo (Riek Scholten), A touch of glamour, De Repetitie (Dolores), The Mystery of Edwin Drood (Bazzard) en Conclusions.

Verder een groot aantal optredens op diverse culturele podia. In 2011 zong zij de sopraanpartij in Queens 'Barcelona' in het Chasse Theater te Breda. Zij kreeg zanglessen van Annemarie ten Have en Dries Oomen. Zij zong solostukken tijdens musicalconcerten uit o.a. Hello Dolly, Billy Eliot, Betty Blue Eyes, Chicago, Annie, The Sound of Musicic en The King and I.

Vanaf 2002 tot 2009 training Klassiek Ballet, Spitzen, Show, Jazz, Modern bij Bransz te Wageningen. Hier was zij soliste in een aantal stukken . Zij werkte met Monique Cambon, Noura Rezgui en Rosa Jesser. Van 2017 tot 2019 kreeg zij Klassiek bij dansstudio Fame te Spaubeek.

Diane is werkzaam bij Medtronic Nederland.

Meer over Diane...


sara nonnekes

PERFORMER / CO-REGIE & STAGING / ORGANISATIE & PRODUCTIE

Sara Nonnekes (1989) begon op 12-jarige leeftijd met acteren bij de Spelgroep van Het Pantarijn te Wageningen. Zij speelde rollen in o.a. Julius Caesar, Titus Andronicus en Dantes Dood. Sara zong bij Het Andere Koor van Cees Mobach.

Verder deed zij veel theaterervaring op bij Musicaltheater Roekeloos van 2007 tot het laatste productiejaar van de groep in 2018. Zij werkte daar als regie-assistent, regisseur en dramaturg en speelde een groot aantal rollen: Living (Simone Stern), Van Mei tot Mij (Mevr. van der Wal), Echo (Lottie Gotlieb), Marie Antoinette, Koningin van Frankrijk ( Jonge Marie Antoinette), De Repetitie (Heidi-Marie), Conclusions, Fight or Flight en The Mystery of Edwin Drood (Rosa Bud). Ze zong solopartijen uit o.a. Wicked, The Witches of Eastwick, Jekyll&Hyde, Closer than ever, Phantom, Little Women en Hello Dolly. Ze werkte mee aan diverse musicalconcerten, musicalcompilatie-voorstellingen en theater op maat (o.a. tweemaal op het 5 Mei Plein in Wageningen tijdens de 4 Mei herdenking) tussen 2007 en 2018.

Sara studeerde, na het VWO, Leisure & Events Management in Amsterdam. Zij is momenteel werkzaam in het middelbaar onderwijs. Daarnaast heeft zij door de jaren heen als invaldocent toneellessen gegeven bij oa Trias in Rijswijk, PM Dance in Ede, Fantasieland in Ede en TOPVeldhoven in Veldhoven. Bij de Queens doet Sara de productie en organisatie.

Meer over Sara...

PETRA VAN NOORT

PERFORMER

Petra van Noort (1974) zingt al zolang ze zich kan herinneren. Als kind in koren, op latere leeftijd pas in musicals en (muziek) theaterproducties. Een theateropleiding heeft ze niet, maar ze volgt wekelijks zangles in Utrecht. Verder volgde ze diverse workshops van o.a. Ara Halici, Frank Sanders, Margot Giselle en Anne Wil Blankers.

Vanaf 2009 heeft Petra bij verschillende gezelschappen in meerdere producties gespeeld en gezongen. Zo was ze o.a. te zien als Julie J. in Bad Girls, Elizaveta Grushinskaya in Grand Hotel, Velma Von Tussle in Hairspray, Jozefien Goud in Urinetown en Fraulein Schneider in Cabaret. Ook heeft ze als (solo)zangeres gezongen op diverse bruiloften en bij verschillende koren.

Naast het zingen is ze zich ook meer gaan verdiepen in acteren en heeft ze rollen gespeeld in kluchten en toneelstukken, met als hoogtepunt Miss Casewell in The Mousetrap.

Na het afronden van het VWO en de HBO-opleiding Facility Management is Petra de IT-wereld ingerold. Sinds 2010 werkt ze als eigen baas. Naast zingen en spelen in het theater, gaat ze ook graag naar het theater en is reizen een grote passie.

Meer over Petra...


SANNE PEETERS

PERFORMER

Sanne Peeters (1997) deed haar meeste theaterervaring op in het zuiden van ons land waar zij in Venlo deelnam in meerdere productie van de theatervereniging Stella Duce en later in de
studentenmusicalvereniging Sidera.

Ze vertolkte diverse rollen in verschillende producties: West Side story, Annie, Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer? (Madelein), Bad girls (Crystal), Hairspray (Penny) en Rent (Joanne).

Van 2009 t/m 2021 was zij te zien op verschillende podia omtrent koor en solozang. Hierbij was ze te
zien in shows als Sister Act, Musical Proms, het food truck festival in Venlo, het Liedjesmatinee,
open mic-avonden en meerdere benefiet- en dinerconcerten.

Na het afronden van de HAVO, studeerde Sanne Toegepaste Biologie in Venlo. Na een grote reis naar
Costa Rica en op het podium staan als allround entertainer in Lanzarote, zette ze haar studentenleven voort aan de Wageningen Universiteit, waar ze momenteel de master Voeding en Gezondheid doet.

Meer over Sanne...


WILLEM VAN ROEKEL

ARTISTIEKE LEIDING / REGIE, MUZIEK & DESIGN

Willem van Roekel (1977) deed na het VWO de opleiding tot leraar basisonderwijs. Hij was van 1999 tot 2019 artistiek leider van zijn eigen theatergezelschap: Musicaltheater Roekeloos. Vanaf 2019 maakte hij voor Queens Musical Theatre de optredens '30 Minutes on Broadway', 'Interior Dialogues' en momenteel 'Queens langs de Grachten.

Hij begon tussen 1995 en 1997 als regieassistent van de musicals Grand Hotel en Nine. Verder werkte hij als regisseur aan een groot aantal producties tussen 1998 en 2018. Musicals: West Side Story, Woman of the Year, Martin Guerre, Nine,  Anatevka (Fiddler on the Roof), Working, Rags en The Mystery of Edwin Drood. Toneel: Het Huis van Bernarda Alba, Shakespeare in Luf, Het Droombos en De Gijzelaar. Muziektheater : Living, Van Mei tot Mij..., Marie Antoinette Koningin van Frankrijk, Echo en de De Repetitie. Musicalcompilaties: Masquerade, A Touch of Glamour, Just Another Dream, Masquerade Unveiled en Conclusions. Willem schreef de tekst en het scenario van 5 producties en ontwierp voor rond de 30 voorstellingen de kostuums. Ook vertaalde hij meer dan 50 songs in het Nederlands. Hij was tussen 2003 en 2013 tevens betrokken bij de musicalklassen van Bransz als regisseur. Hij regisseerde daar meerdere voorstellingen en diverse dansstukken.

Verder maakte hij een stuk voor de officiële viering van 4/5 mei 2004 te Wageningen en de opening van de nieuwe markt te Ede op 2 december 2005. Op 4 mei 2011 (Van Mei tot Mij...) en 2016 (Fight or Flight) maakte Willem opnieuw een optreden voor de het comite 4/5-mei te Wageningen. In 2013 maakte hij een voorstelling in de ridderzaal van kasteel Doorwerth. Verder realiseerde hij bijna 100 optredens op maat voor zowel diverse organisaties als particulieren. Willem is, sinds 2001 werkzaam geweest bij de Prinses Ireneschool te Wageningen. Ook hier maakte hij een meerdere voorstellingen met de leerlingen en eenmalig met de docenten. Sinds 2018 werkt hij bij basisschool De Bijenkorf in Wageningen.  


DOORTJE SCHAART

PERFORMER

Doortje (1992) kreeg haar dansopleiding (klassiek, spitzen, modern, jazz & streetdance) bij Dansschool Bransz te Wageningen. Zij kreeg hier 18 jaar les van o.a. Monique Cambon, Noura Rezgui, Rosa Jesser, Jasmijn Groten en Jacob Witte. Ze danste in de selectiegroep waar ze verschillende optredens mee gedaan heeft o.a. het voorprogramma van Eyewash Productions en in de voorstelling STOM.

In 2015 heeft zij haar diploma behaald aan het ROCA12 in de richting Docent Dans. Tijdens deze opleiding heeft zij les gehad in de stijlen klassiek ballet, spitzen, jazz, modern en improvicatie/compositie. Binnen haar opleiding heeft ze ook veel podiumervaring op gedaan. Ze heeft les gegeven bij o.a. Bransz, Sportschool de Plataan (nu My Life) en bij SKVR(Rotterdam).

Na haar dansopleiding is zij Leisure & Events Management gaan doen, waar ze in 2020 haar diploma van behaald heeft.

Bij Musicaltheater Roekeloos was zij te zien in: De Repetitie, Fight or Flight, The Mystery of Edwin Drood en Conclusions.

maureen van schie

PERFORMER / PR

Maureen (1993) kreeg haar dansopleiding (klassiek, spitzen, modern, jazz en show) bij Balletschool Bransz te Wageningen. Zij kreeg hier ruim 20 jaar les van o.a. Monique Cambon, Noura Rezgui, Rosa Jesser, Jasmijn Grooten, Sophia Herzog en Henriëtte Robert. Zij danste verschillende voorprogramma’s van o.a. Ill Skill Squad (155) en Eyewash Productions en in de voorstelling STOM.

Van 2012 t/m 2018 was zij verbonden aan Musicaltheater Roekeloos waar zij meewerkte aan de volgende producties: Masquerade Unveiled? Marie Antoinette, Koningin van Frankrijk), Echo (Aletta Vromans ), De Repetitie (Brigitte), Fight or Flight, The Mystery of Edwin Drood (Durdles) en Conclusions. In al deze voorstellingen was zij tevens als danser te zien.

Maureen studeerde, na de HAVO, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en is op dat gebied werkzaam als coach voor jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt bij het REA College Bartimeus.

Meer over Maureen...


esther BRAND

ADDITIONAL PERFOMER PERIOD PIECES

Esther (1990) begon op 8-jarige leeftijd bij het opera kinderkoor De Kickers in de Muziekschool Waterland te Purmerend. Zij zong als kind en tiener in meerdere opera’s o.a. La Bohème, Turandot, Mesfistofele en Die Zauberflöte. Daarnaast reisde zij met het koor naar (internationale) korenfestivals en wedstrijden.

Esther studeerde, na het VWO, Accountancy in Breukelen. Zij is momenteel werkzaam in het hoger beroeps onderwijs. Na een iets te lange muzikale pauze van ruim 10 jaar voegt Esther zich bij de Queens en doet zij mee aan de productie Period Pieces.


maartje grooten

ADDITIONAL PERFOMER PERIOD PIECES

Maartje (1984) heeft van 2004 tot 2010 hobo gespeeld bij barokensemble Het Kunstorkest en is sinds 2018 lid van Ensemble Illustre, een Utrechts koor van jonge mensen die graag oude muziek zingen. Ze is daar begonnen als sopraan, is toen overgestapt naar de alten en heeft in de laatste twee projecten tenor gezongen. Bij Musicaltheater Roekeloos heeft ze aan drie producties meegedaan: A Touch of Glamour, De Repetitie (Juliette) en Moordspel (Dominee).

Maartje deed het VWO en studeerde Nederlands.